Amersfoort beelden van een stad


Waarom een site met alleen foto’s van Amersfoort. Al meer dan 40 jaar ben ik fotografisch actief in en om Amersfoort. Dat resulteerde in een veelomvattend fotografische beeld van Amersfoort en haar inwoners.

Over mij, professioneel fotograaf Gert Wagelaar, ik ben inzetbaar voor fotografische opdrachten over (industrueel) erfgoed, cultuurlandschappen, natuurlandschappen, (historische) architectuur, portret (op locatie), bedrijfsfotografie, reisfotografie, industrie, techniek, verkeer, vervoer, bouw en infrastructuur.

In stockfotografie, fotobeelden databank, met vele opnamen van vervoer, landschap, steden, beelden uit de laatste eeuw, de jaren 1970, 1980, 1990 en 2000. Op mijn site www.gertwagelaar.nl kunt u meer informatie vinden over mogelijkheden, recent werk, recente opdrachten, en contactgegevens.

Het Amersfoort van nu, de nadruk zal de komende tijd liggen op het verder uitbreiden met foto’s van het Amersfoort van heden. In de toekomst zal ik ook oudere foto’s gaan toevoegen.

Reacties zijn gesloten.