Amersfoort in foto’s


Omdat een foto meer zegt dan duizend woorden. Een fotosite van en over Amersfoort en de regio. Naast beelden van de oude binnenstad van Amersfoort, ook beelden van het spoorwegenknooppunt Amersfoort, de infrastructuur met auto wegen als A1 en A28, de nieuwe wijken Kattenbroek en Vathorst. De haven van de Eemvallei en de rivier De Eem, het zicht op de Utrechse Heuvelrug.

De stad heeft een mooie middeleeuwse binnenstad met grachten, wallen en stadmuren, de Muurhuizen. Ook beelden van de parken Randenbroek en stadspark Schorthorst, en de oude dorpskernen Hoogland en Hooglanderveen.

Amersfoort is omgeven met een groen landschap, een bosrijk gebied De Treek, een door de mens geschappen Bosvijver in park Birkhoven, en een uniek polderlandschap Hoogland-West en Arkerheen. Ook daar vindt u beelden van op deze site.

Reacties zijn gesloten.